Als jij wilt gaan vliegen met jouw bedrijf en het een mega boost wilt geven, dan is dit jouw kans en mogelijkheid om die stap te gaan zetten. Jij gaat jouw “gift” to the world delen. Zodat we allemaal een heel mooi leven kunnen leiden en kunnen genieten. Met mijn jarenlange ervaring als ondernemer, waarbij ik lessen heb geleerd in goede en slechte tijden, ga ik dit met jou delen. Ik wil jou inspireren om ook stappen te gaan zetten en waar nodig krijg je een duwtje in de rug om door te zetten. Want hoe ga jij dit aanpakken de aankomende maanden en waar heb jij het laten liggen afgelopen maanden?

Jij bepaalt hoe snel we gaan en wanneer we afspreken. We gaan er alles aan doen om jou op de rit te krijgen, zodat jij kan gaan “shinen” en “knallen”.

Je bent al een tijd bezig maar je komt toch niet helemaal uit de verf! Je weet niet hoe je verder kan gaan en je loopt tegen zaken aan. Jij ziet je eigen “blinde” vlekken niet en welke stappen kan jij gaan maken als jij het traject inzet?

Ik wil met je afspreken als jij voor mij kiest dat jij je dan niet 100% geeft, maar 1000%! Want ik neem niet snel genoegen met iets….en dus ook niet met 100%!
Ik wil met je afspreken dat je niet gaat voor goed maar voor “uitmuntend” of “outstanding!!
Ik wil met je afspreken dat jij ook voor jezelf gaat zorgen als ondernemer. Een gezond lichaam geeft een gezonde geest en die heb je nodig als ondernemer.
Ik wil met je afspreken dat jij fouten mag maken en dat we er samen om lachen! Dat je geniet van je ondernemerschap omdat het leven al zo serieus is. En anders had je beter in loondienst kunnen blijven! Geniet van je proces en je reis!
Ik wil met je afspreken dat je gaat genieten van het ondernemerschap en jij door te leren in je kracht gaat staan en je bedrijf laat groeien en bloeien.

Als we succesvol willen ondernemen dan zullen we kijken en spreken over jouw belemmeringen, jouw uitdagingen en jouw angsten! Als we daar niet door heen gaan dan kom je er niet, dan blijf je hangen waar je nu bent. Kijken in de spiegel is soms niet leuk, soms heel verhelderend en een andere keer geeft het inzicht! Alle keren dat jij daar echt voor gaat, geeft het je KRACHT! Kracht die je kan vertalen naar wat je doet en waar je passie naar uit gaat. JOUW BEDRIJF!

Als we samen aan de slag gaan dan kun je nu al nadenken:

 • Wat drijft jou?
 • Wat is jouw verlangen?
 • Wat wil jij echt?
 • Hoe wil jij je voelen?
 • Vanuit welke waarden werk je?
 • Wat zijn jouw kernkwaliteiten?

We gaan leren, maar ook direct implementeren. Evalueren, opnieuw leren en weer direct implementeren!

Jij gaat grote stappen maken op zowel ondernemerschap- en op persoonlijk vlak. Jij laat mij jou begeleiden en er word je een spiegel voorgehouden. En dit is wat ik jou ook gun. GA GROEIEN MET JE BEDRIJF! Ga vliegen, gas op die lolly en maak het jouw jaar!

Hoe kan een traject eruit zien:

 • Jij bespreekt jouw problemen of uitdagingen
 • Jij bepaalt jouw doelen en je wordt verantwoordelijk gehouden
 • Jij laat zien wat je voortgang is in jouw doelen
 • Jij deelt jouw successen en uitdagingen, wat heb je hier van geleerd en wat ga je anders doen
 • Jij gaat stappen maken in jouw ondernemerschap

Onderwerpen zijn: Jou persoonlijke heuvels die je hebt te nemen, Je belemmeringen, Je no go area’s, maar ook Social Media, Verkoop, Marketing, Storytelling, Inkoop, Presentatie, Strategie, Missie, Visie, waarden, Kern kwaliteiten, Map of your business, Keuzes en de stappen die je te maken hebt, Focus, Plannen, ect ect, komen er andere zaken op tafel dan gaan we daarmee aan de slag! Het is jouw traject en jij bepaalt.

De Coaching is echt iets voor jou, wanneer jij stappen wilt maken met je bedrijf en jij je persoonlijk en zakelijk wilt ontwikkelen.

 • Heb jij de moed om jouw bedrijf nu echt professioneel aan te gaan pakken?
 • Wil jij effectief leren hoe je om gaat met jouw uitdagingen?
 • Wil jij in actie komen en verantwoordelijk gehouden worden!
 • We kijken naar je “uitstel” gedrag en jij maakt een concreet plan waar je mee aan de slag gaat
 • Jij bepaalt waar jij je op gaat focussen de aankomende maanden, het traject is 100% maatwerk en jij geeft aan waar we mee starten.

Wat gaan we doen in die 6 maanden:

 • Coachtraject duurt 6 maanden met 6x een face to face gesprek van 2 uur tot 3 uur Personal & Business coaching in Amsterdam (mijn voorstel is maandelijks plannen, maar om de 6 weken kan ook als jij dat wilt).
 • 6x een coach call via skype / zoom of facetime van een 1 uur, waarbij we bespreken waar je staat en wat je focus is en of je op track blijft. Daar hou ik je “accountable”
 • Community deelname voor 6 maanden, waar je vragen kan stellen aan elkaar en ook feedback krijgt van Francina en ook groepsleden

De locatie van de afspraken is in Amsterdam bij Fashion Solution HQ. Als we contact hebben via ZOOM of Skype dan kan dat vanuit huis. Alle afspraken zijn in overleg. Jij geeft het tempo aan! Kom ik naar je toe dan reken ik 0.19 ct per km.

LET OP: DIT PROGRAMMA IS NIET VOOR IEDEREEN!

Ik wil hier heel duidelijk over zijn. Ik wil alleen werken met ondernemers die er echt voor willen gaan en die zichzelf en hun bedrijf serieus nemen, maar niet weten hoe ze het moeten doen. Ondernemers met een creatieve mindset en die open staan voor nieuwe technieken en inzichten. Ondernemers met LEF. Ondernemers die geconfronteerd willen worden en die niet weglopen van hun verantwoordelijkheden. Ondernemers die willen leren en zich willen verbeteren. Ondernemers die in zichzelf durven te investeren waardoor ze stappen gaan maken en SUCCESVOL worden!

Ik wil niet werken met ondernemers die knorrig zijn, geen actie willen ondernemer en heel lang over iets na moeten denken. Ondernemers die maar blijven twijfelen en NIET willen. Ondernemers die geen geld willen verdienen, maar ook niet willen investeren. Ondernemers die hun bedrijf als hobby zien.

INVESTERING:

De gehele waarde van dit 6 maanden traject, als jij in 1x keer betaald, is €3497,- EXCL. BTW. Je krijgt dan ook toegang tot de SUCCES VERZEKERD Community! Mocht het je toch beter uitkomen om in termijnen te betalen, dan is dat ook zeker mogelijk. Dat zijn 6 maandelijkse termijnen van €667,- EXCL. BTW. 

Ik hoop je heel snel te ontmoeten en te spreken. Dan gaan we samen als groep VOLUIT leven en ondernemen! #LIVELIFELOVELIFE!

Wil je meer weten en/of vind je het spannend om je op te geven? Maak dan eerst een afspraak maken voor een gratis intake van 30 minuten met mij om te brainstormen of dit iets voor jou is! Mail me naar francina@francinavandenberg.nl