Weet jij waar jij eind 2018 staat? En wat doe jij eraan om daar te komen? Maak je keuzes? Maak je plannen? Ga jij voor een gouden toekomst? Ga jij voor overvloed? Een mooi leven? Durf jij voor jezelf te kiezen? Heb jij het lef om daar in te investeren? Om de keuze te maken in ga ervoor! En “massive action” te nemen! Om zo je doelen te bereiken!

Iedere dag sta ik op en ga ik naar bed met mijn missie: Ondernemers leren geld te verdienen, zodat ze een mooi leven kunnen leiden en onafhankelijk kunnen zijn. Omdat ik weet hoeveel impact mijn business coaching heeft op de ondernemers die ik begeleid, 1 op 1. Allemaal mensen die waardevolle bedrijven opbouwen en hun “gift” met de wereld delen.

Wat ik belangrijk vind is dat ik heel veel mensen kan helpen, ze leren goed geld te verdienen. En ja met met dat geld kan je zoveel doen en je kan er ook heel erg van genieten om je familie mee op reis te nemen of om uiteten te nemen. Ze te verwennen. Ieder kwartaal bekijk ik wat ik heb gedaan en stop ik mijn hele ziel en zaligheid in mijn 1 op 1 begeleidingsprogramma. De beste tips, de nieuwste tools, vol energie, spirit en power. Maar ook moet het super praktisch in te zetten zijn. Helaas kan ik niet meer dan een 25 tal ondernemers 1 op 1 begeleiden tegelijk en mijn droom is duizenden ondernemers te inspireren en om impact te hebben! Mensen laten “shinen”en in hun kracht laten staan, dat is mijn droom! Ze de power geven om uit te breken en hun “gift” to the world te geven. Zodat we allemaal een heel mooi leven kunnen leiden en kunnen genieten.

Dat maakt het dat ik jou ook wil begeleiden! Stel je eens voor dat jij iedere dag al je focus legt op jouw waarde? Op jouw gift die jij te geven hebt. Op jouw dienst of jouw product! Stel je eens voor wat jij zou doen met het geld dat jij zou kunnen gaan verdienen. Wat wil jij echt? Hoe wil jij je voelen? Visualiseer je mooiste leven. Visualiseer je gaafste doel! En hoe voelt dat? Hoe groot zal je impact zijn? Hoeveel waarde kan jij leveren als jij jouw dienst of product aan andere kan laten zien? En wat zou er gebeuren als jij je kennis, talent met de wereld zou delen? Stel je eens voor je echt vanuit overgave gaat ondernemen en je droomdoelen gaat behalen. Hoe gaaf leven heb je dan?

De MASTERMIND start 20 april start met max 10 ondernemers, leer ik je de belangrijkste ondernemers lessen, om zo samen te groeien. Onderstaande onderwerpen die besproken kunnen worden:

 • Ideale klant
 • Service
 • Irresistible offer
 • Storytelling
 • Social Media

 • Presenteren
 • Verkoop
 • Marketing
 • Structuren
 • Technologie

Maar ook kan je feedback vragen aan alle andere ondernemers die meedoen, je problemen voorleggen die je tegen komt in je onderneming. Sparren met gelijk gestemde! Want als ondernemer ben je vaak een “einzelganger” en niet iedereen begrijpt je. In de Mastermind kan je plaats nemen in de “HOT SEAT” waar jij van iedereen tips en trics krijgt om met je zakelijke uitdagingen en obstakels aan de gang te gaan.

MASTERMIND 1/2 JAARPROGRAMMA:
20 april MASTERMIND kennismaking – thuis via ZOOM van 19.30-21.30
8 mei MASTERMIND day in AMSTERDAM 10.00-16.00

19 mei MASTERMIND meeting online thuis via ZOOM 10.00-13.00
9 juni MASTERMIND day in AMSTERDAM 10.00-16.00

29 juni MASTERMIND meeting online thuis via ZOOM 19.30-21.30
11 juli MASTERMIND day in AMSTERDAM 10.00-16.00

augustus vakantie

4 september MASTERMIND meeting online thuis via ZOOM 19.30-21.30
28 september MASTERMIND day in AMSTERDAM 10.00-16.00

BONUS:

 • Whatsapp contact 6 maanden
 • Community deelname voor 6 maanden
 • Deelname aan alle MIND BLOWING WEBINARS die worden gegeven in 2018
 • Een 1 op 1 gesprek van 1 uur

De locatie van de afspraken is in Amsterdam op een te gekke locatie, inclusief lunch, met koffie, thee en healty snacks & drinks!! Als we contact hebben via ZOOM of Skype dan kan dat vanuit huis. 

LET OP: DIT PROGRAMMA IS NIET VOOR IEDEREEN!

Ik wil hier heel duidelijk over zijn. Ik wil alleen werken met ondernemers die er echt voor willen gaan en die zichzelf en hun bedrijf serieus nemen, maar niet weten hoe ze het moeten doen. Ondernemers met een creatieve mindset en die open staan voor nieuwe technieken en inzichten. Ondernemers met LEF. Ondernemers die geconfronteerd willen worden en die niet weglopen van hun verantwoordelijkheden. Ondernemers die willen leren en zich willen verbeteren. Ondernemers die in zichzelf durven te investeren waardoor ze stappen gaan maken en SUCCESVOL worden!

Ik wil niet werken met ondernemers die knorrig zijn, geen actie willen ondernemer en heel lang over iets na moeten denken. Ondernemers die maar blijven twijfelen en NIET willen. Ondernemers die geen geld willen verdienen, maar ook niet willen investeren. Ondernemers die hun bedrijf als hobby zien.

INVESTERING:

De gehele waarde van de Mastermind groep voor een 1/2 jaar, als jij in 1x betaald, is €1997,- EXCL. BTW. Je kan deelnemen aan alle MIND BLOWING WEBINARS. Ook krijg je toegang tot de SUCCES VERZEKERD Community! Mocht het je toch beter uitkomen om in termijnen te betalen, dan is dat ook zeker mogelijk. Dat zijn 6 maandelijkse termijnen van €367,- EXCL. BTW. 

Ik hoop je heel snel te ontmoeten en te spreken. Dan gaan we samen als groep VOLUIT leven en ondernemen! #LIVELIFELOVELIFE!

Wil je meer weten en/of vind je het spannend om je op te geven? Maak dan eerst een afspraak maken voor een gratis intake van 30 minuten met mij om te brainstormen of dit iets voor jou is! Mail me naar francina@francinavandenberg.nl