Ben jij een ondernemer met een creatieve mindset die op zoek is naar een business coach die jou uitdaagt?

Business Coaching is voor de creatieve mkb-ers, zzp-ers en freelancers die hun bedrijf en doelen serieus nemen. Als jij je wilt focussen op succes en effectiviteit, dan is het goed om daar een coach voor in te zetten. Een coach die met jou op jouw pad meeloopt en sturing geeft waar dat nodig is.

Waarschijnlijk sta jij op dit moment op een pad, maar weet jij niet meer welke kant jij uit moet gaan. Jij voelt vaak dat je er alleen voor staat en weet niet goed waar jij met jouw vragen naartoe moet. Vaak loop je vast en je gaat alleen maar harder werken in plaats van slimmer, effectiever of met een structuur. Jij bent keihard voor jezelf en geeft jezelf en jouw bedrijf weinig ruimte om te groeien.

POWER, HIGH ENERGY LEVEL en DAADKRACHT! Als je FOCUSED dan ga je wat je echt wilt bereiken! Dat is wat je van mij als BUSINESS COACH kan verwachten. Ik wil het pad met jou gaan bewandelen. Ik inspireer, confronteer en maak jou bewust van jouw kracht die jij als ondernemer op dit moment nog niet voldoende inzet om succesvol te zijn. Jij gaat bewust worden van jouw ”Gift to the World”, want ook jij hebt een gift!

Let wel, het wordt een mega reis en jij wilt graag SUCCES en GELD verdienen! Jij wilt een super mooi leven en een bovenmodaal inkomen. En ja, daar ga je echt wel wat voor doen en zal je uit je comfort zone moeten komen. Jij gaat de juiste keuzes maken en doen wat bij jou past! Jij gaat MASSIVE ACTION nemen!

Hoe kan ik jou helpen?

Ik kan jou helpen met:

  • Meer structuur in jouw bedrijf
  • Meer geld verdienen
  • Meer klanten krijgen
  • Slimmer en efficiënter werken
  • Werken vanuit je intuïtie en je hart
  • AAN jouw bedrijf te werken in plaats van IN jouw bedrijf
  • Denken in oplossingen en mogelijkheden
  • MASSIVE ACTION ondernemen
  • Visualiseren waar jij naar toe wil met jouw bedrijf

Denk jij nu: ik ben er klaar voor! Dan is het belangrijk om een coach in de handen te nemen, één waarmee jij weer stappen kunt gaan zetten, zodat jij naar de volgende fase van jouw onderneming kunt groeien en weer plezier krijgt wat je doet en waar je het voor doet! Geniet van het ondernemerschap, geniet van het leven en doe waar je goed in bent..

Wil jij meer weten? Vraag dan nu GRATIS een 30 minuten brainstormsessie aan. Vul hieronder jouw gegevens in en dan neem ik contact met jou op! Dan gaan we kijken waarmee ik jou kan helpen!