Dafna Suskind

Gedreven, enthousiast, ondernemend en zeer betrokken. Dat is hoe ik Francina kan samenvatten in mijn traject die ik bij haar volg.
Coaching is haar tweede natuur, zij voelt haarfijn aan waar de behoefte en richting van de coaching nodig is.

Door haar coaching geeft zij inzicht in waar je nu staat en waar ik je je in de toekomst op kunt gaan focussen. Geeft bruikbare en op de praktijk gerichte tools die jezelf flink tot nadenken zet!

Hey Francina, super bedankt voor je powerful inspirerende sessie weer vandaag.

Ik ben naar huis gegaan met heel veel inspiratie en nieuwe idee om mee aan de slag te gaan!! Ik kijk uit naar onze afspraak over 2 weken.

Jeroen Teunissen

Ik hoorde het eerst over Francina’s 1 op 1 coachingstraject voor ondernemers omdat ik het in bestand zat van haar andere bedrijf en er een mailing ontving.

Mijn interesse was gewekt, nog wel wat afwachtend, want mails waarin oplossingen worden geboden zijn niet schaars, vaak ook niet meer dan een lokkertje, maar na een eerste gratis kennismakingsgesprek was ik om! We zijn nu 4 maanden hard aan het werk, en elke keer weer kom ik met enorm veel helderheid, enthousiasme en motivatie uit het gesprek. Dat is vooral te danken aan Francina’s open, warme en kritische houding. Ze zit naar mijn idee niet in aannames of komt met een generiek template waar ik het zelf maar mee moet uitzoeken, maar legt in de gesprekken de nadruk op de persoon achter de ondernemer. Daardoor raakt het me echt waar we het over hebben, en voel ik dat voor het eerst gedegen en dicht bij mezelf stappen aan het zetten ben. Erg bijzonder vind ik ook de door haar opgezette challenges, op de een of andere manier sluiten die qua opbouw precies aan bij waar ik gevoelsmatig doorheen ga, dankjewel!

Adine Versluis

Ik zit natuurlijk nog middenin het business coachingstraject, maar ik ben erg blij met deze investering die ik in mezelf en uiteindelijk ook in m’n bedrijf doe. Onze gesprekken en jouw vragen helpen me om verder en op andere manieren te kijken, waardoor ik op ideeën kom waar ik anders niet opgekomen was. Ook qua opdrachten zet je me aan het denken. Het vragen om feedback over mezelf aan anderen leek me bijvoorbeeld écht niet fijn, maar als de positieve reacties dan binnenstromen, merk ik wel dat het ervoor zorgt dat ik mezelf nog wat zekerder voel in wat ik doe en daar ook weer nieuwe stappen in zet.

Wat ik aan dit specifieke traject ook fijn vind, is dat je heel flexibel bent in de afspraken; in Amsterdam, via Zoom, etc. Dat maakt het schakelen ook een stuk prettiger!

Marlies Lentjes

Op het Blog van Marlies:
Kom erachter wat jouw Gift to the World is! februari 24, 2018 by Marlies Lentjes

Yes, lekker! Ik heb weer coaching vandaag bij Francina van den Berg. We spreken altijd op maandag af. Dit is mijn beste dag in de week. Overdag lekker werken en ’s avonds ga ik altijd naar zangles. Iets wat ik echt fantastisch vind om te doen en dat iedere week. Daarom is maandag mijn beste dag. Mijn vorige sessie was alweer even geleden. Dat was een heftige sessie. Francina stelde me vragen, maar kwam zo snel tot de kern dat ik daar vrij snel zat te janken. Bijzonder, ik huil bijna nooit namelijk. Vandaag geen janksessie. Nee, vandaag keihard aan de slag met mijn bedrijf. Ik ga ontdekken wat mijn Gift to the World is!