Wie ben ik?

Ruim 20 jaar leid ik zeer succesvolle bedrijven. In 1998 plantte in een zaadje dat Fashion Solution heet. Dat is uitgegroeid tot een hele mooie volwassen boom. Fashion Solution is een succesvol recruitment bureau in de fashion- en lifestylebranche. Ik ben mega trots, wat ik samen met mijn team heb opgezet. Helaas was het bij Fashion Solution ook niet altijd “rozengeur en maneschijn”, zeker niet sinds 2008, maar we leren van de hobbels en gaten in de weg.

Dat heeft mij dan ook doen besluiten om een andere weg te gaan kiezen. Zo ben ik op nieuwe punten uitgekomen en zijn er weer nieuwe mogelijkheden ontstaan. Dat resulteert zich terug in dat ik al zeven jaar andere ondernemers begeleid naar een volgend level met hun bedrijf. Vandaag de dag ben ik een succesvol zakenvrouw, die met veel plezier en enthousiasme professionals en creatief denkende ondernemers coacht naar een “next level” in hun carrière of bedrijf. Mijn eigen droom blijft: Ik wil onafhankelijk zijn, succesvol en happy. Ik ben zeer dankbaar voor wat ik allemaal heb mogen zien en meemaken. Dankbaar voor negatieve ervaringen die ik heb omgezet in positieve daden! En ook ik word steeds maar op de proef gesteld als het gaat om flexibiliteit, doorzettingsvermogen en positiviteit.

Aan deze nieuwe reis ben ik begonnen in 2010. Toen ben ik in een nieuw vaarwater gekomen en heb ik verschillende coachopleidingen gedaan zoals die van Stephen Covey (business coaching), de nieuwe coachopleiding, stress coaching, hormoonfactor coach, potentieel coaching en Personal en Business Coaching bij Tony Robbins. Zelfs na het volgen van deze opleidingen blijf ik investeren in mezelf. Ik word nu gecoacht door Imed een investeerder uit België en Vincent Wong een Chinese investeerder uit Londen. Zij laten me inzien dat er meerdere wegen naar Rome leiden.

”Mijn ambitie is om me de aankomende jaren te focussen: om meer mensen in hun kracht te zetten, ze te “empoweren”, ze te inspireren en ze te enthousiasmeren! Creatieve ondernemers leren hoe zij zelf hun “eigen geld” kunnen verdienen, succesvol en onafhankelijk te zijn en hun mooiste leven te gaan leven!”

Ik leef vanuit oplossingen, flexibiliteit en ben positief ingesteld. Er is altijd een oplossing. Mijn ervaring leert dat als je een zaadje plant en je het water geeft, dat er iets gaat groeien. Alles wat je aandacht geeft groeit (positief als negatief)! Jij bent verantwoordelijk voor je eigen mindset, je eigen besluiten en daden. Ik coach daarbij jou naar de volgende stap in je leven en level in je onderneming! SUCCES VERZEKERD! Dat is voor mij de reden om prachtige offline- en online programma’s te gaan maken en die aan jou aan te bieden, die ook jou de mogelijkheid geven om ook jouw mooiste leven te gaan leiden.

Waar komt mijn drive vandaan?

Thuis hadden wij het nooit breed, zeg maar gerust er was geen geld. Op een avond, 1 dag voor mijn 12e verjaardag besloot ik dat ik het allemaal anders wil gaan aanpakken. Ik wilde een ander leven, een happy en succesvol leven. Op mijn 12e bedacht ik een list, een manier om zelf aan geld te komen en een leuker leven te krijgen. Vanaf toen kwam de ondernemer in mij naar boven. Ik ging klusjes voor de buren doen in ruil voor een paar, toen de tijd nog, gulden. Zo had ik toch een beetje mijn eigen schoonmaakbedrijfje.

Toen ik een jaar of 18 jaar was, ging ik naar de “MTS Mode en Kleding” in Den Haag. Voor mijn opleiding moest ik materialen kopen om dingen te gaan maken, anders kon ik mijn school niet afmaken. Ondertussen ging ik het huis uit en stond mijn kamer leeg. Om aan geld te komen vroeg ik mijn moeder of ik in mijn oude kamer naailessen mocht geven aan een groepje vrouwen. Ik kocht een tweede hands naaimachine en begon met de lessen geven. Zelf kon ik nog helemaal niet waanzinnig goed naaien, dus dat was hartstikke spannend. Maar ik ging het doen en ik ging door die onzekerheid heen. Toen hield ik me al aan het principe: ‘’start before you are ready’’ en ‘’go for it’’. Helemaal niets hield me tegen. Daar had ik toen echt mijn tweede bedrijfje opgezet.

Na de MTS Mode en Kleding kon ik gaan werken als kleermaker, maar ik had een nieuwe droom. Ik wilde designer worden en de hele wereld over reizen. Het enige wat me tegenhield was dat ik dan wel naar de beste Fashion School die er in Nederland was moest. En die school was een Privé school: ‘’Montainge’’ (nu bekend als de AMFI). Ik weet nog dat heel veel mensen in mijn omgeving zeiden, je bent een kwartje en je zal nooit een gulden worden, dus laat die school dat is alleen voor elite! En ja natuurlijk was het duur, bizar duur. Maar toch dacht ik het kan me niks schelen wat andere zeggen en vinden. Ik wil het! Want ik had een droom dat ik als “Designer” de wereld over ging. Ik zag me zelf al zitten in het vliegtuig naar Florence, Londen en New York. Nog nooit had ik in een vliegtuig gezeten, daar was nooit geld voor. Maar toch zag ik het voor me en voelde ik aan alles dat ik dat wilde!

Mijn droom bleef en van de belemmeringen van anderen begreep ik helemaal niets. Ze hielden me allemaal tegen, ze vonden dat ik moest gaan werken! Maar ik wilde het, onafhankelijk en succesvol zijn. De hele wereld over als designer. Uiteindelijk is het me gelukt. Ik moest dan wel heel veel gaan werken maar ik zag mogelijkheden, ik visualiseerde mijn droom en greep ze aan. Nam actie en ging het gewoon doen. Ik spaarde geld bij elkaar, werkte me een slag in de rond. Ik studeerde “cum laude” af! Daarnaast was ik van mijn lichting één van de weinige met een baan na het examen (het was crisis). Super trots was ik, op mezelf!

Wil je meer weten?
Je mag me mailen voor een GRATIS 30 min gesprek 1 op 1, waarbij we gaan ruiken, proeven en voelen of ik pas bij jou. Ik zou het wel weten, als je bij mij komt dan ben je van SUCCES VERZEKERD! Mail me voor een afspraak: francina@francinavandenberg.nl